FEST MENU MED BUFFET TIL HOVEDRET

Nogle er til buffet, andre er mere til tallerkenanretninger. Vi har derfor lavet en kombination som er meget populær. Vores forslag er tallerkenanrettet forret, hovedret serveret fra buffet og dessert som tallerkenanretning.

Prisen inkluderer tallerkenanrettet forret, buffet til hovedret, tallerkenanrettet dessert, kaffe/the samt valgfri natmad. Se under punktet natmad. Du står selv for drikkevarer samt sødt til kaffen. Der skal være betalt dansk moms og afgifter af de medbragte drikkevarer.

Prisen inkluderer tallerkenanrettet forret, buffet til hovedret, tallerkenanrettet dessert, kaffe/the, natmad. Se under punktet natmad. Husets hvid-rødvin, øl, sodavand samt isvand ad libitum under middagen, 1 glas dessertvin samt 1 cognac eller likør. Du vælger at lade Ølsted Sognegård stå for hele arrangementet.

FORRET
(TALLERKENANRETTET)

VÆLG MELLEM

Pankopanerede tigerrejer med chili-aioli, hertil spæde salater.
eller
Kold fisketerrin med urtecreme samt rejer.
eller
Årstidens hvide fisk med dildsauce samt karse.
eller
Varmrøget laksemousse med rejer, anrettet på spæde salater.
eller
Cremet hummerbisque med jomfruhummertimbale. 
(tillæg på 20 kr.)
eller
Carpaccio af oksefilet, serveres med oliven, parmesan samt ristede pinjekerner.
eller
Tapastallerken – 3 små retter (tillæg på 15 kr.)

HOVEDRET
(SERVERES SOM BUFFET)

Helstegt kalvecuvette med champignon i flødesauce. Hvidløgsstegt svinekam med syltede rødløg. Blandet salat med sæsonens grønt. Sæsonens kartoffel.

Pris med Buffet 1

A.  510,- / B.  615,-

Ølbraiseret oksespidsbryst med honningbagte løg og kalvesky. Hvidløgsmarineret kyllingebryst. Blandet salat med perlecouscous samt langtidsbagte tomater. Blancheret grønt a la vinagrette. Sæsonens kartoffel.

Pris med Buffet 2

A.  550,- / B.  605,-

Letrøget kyllingebryst med ristede skovsvampe. Rosastegt kalvetyksteg med portvinssauce samt friterede rodfrugter. Lammekrone marineret i rosmarin og hvidløg. Blandet salat med feta samt ristede kerner. Fransk løgtærte med parmesan. Sæsonens kartoffel

Pris med Buffet 3

A.  660,- / B.  765,-

Alle forretter samt hovedretter serveres med friskbagt brød og smør.

DESSERT
(TALLERKENANRETTET)

VÆLG MELLEM

Trifli med vanillecreme samt sprød kokos.
eller
Gateau marcel med vanilleparfait, hertil frisk frugt samt bærkompot.
eller
Husets islagkage med frisk frugt og bærkompot.
eller
Desserttallerken, Kage, is og frugt / tillæg på 15 kr.
eller
Fragilite med vanilleparfait, hertil hindbærcoulis samt frisk frugt.

VÆLG MELLEM

Boller med 2 slags pålæg samt tilbehør.
Kartoffel/porrersuppe med ristet bacon samt friskbagt brød.
Aspargessuppe med kødboller samt friskbagt brød.
Hotdog med ristede pølser.
Pøslebord med specialiteter fra slagteren (tillæg 25 kr.)

Kontakt os på tlf. 28 57 08 05

For booking og mere information.