FEST MENU

Ølsted Sognegård tilbyder to måder at sammensætte din fest menu på.

Prisen inkluderer tallerkenanrettet forret, hovedret – bydes 2 gange, tallerkenanrettet dessert, kaffe/the samt valgfri natmad. Se under punktet natmad. Du står selv for drikkevarer samt sødt til kaffen. Der skal være betalt dansk moms og afgifter af de medbragte drikkevarer.

Prisen inkluderer tallerkenanrettet forret, hovedret (bydes 2 gange), tallerkenanrettet dessert, kaffe, natmad (se under punktet natmad). Husets hvid-rødvin, øl, sodavand samt isvand ad libitum under middagen, 1 gl. dessertvin samt 1 cognac eller likør. Du vælger at lade Ølsted Sognegård stå for hele arrangementet. (Pris for fri drikkevarer under dans: kr. 80)

Kold lakseterrin med rejer, anrettet med urtedressing samt spæde salater.
eller
Økologisk røget fjordskinke anrettet med spinatflan samt estragon-mayo.

Helstegt svinemørbrad med sprød serranoskinke, hertil sauteret grønt samt rosmarinsky.
eller
Fyldt kyllingebryst med sauteret grønt samt portvinssauce.

Chokolade-brownie med vanilleis, hertil karamel samt hindbærcoulis.
eller
Husets islagkage med frisk frugt samt bærcoulis.

Valgfrit — se mere herunder.

A.  550,- / B.  655,-

Kold-røget lakseroulade anrettet med spæd salat samt karse.
eller
Panko-panerede tigerrejer med chili-aioli, hertil spæde salater.

Rosastegt kalvetyksteg med tomattærte samt kalvesky.
eller
Helstegt oksefilet med sauteret grønt samt timiansky.

Chokolademousse og hindbær-coulis samt knas.
eller
Abrikos-parfait med fragilité, hertil coulis samt sprødt.

Valgfrit — se mere herunder.

A.  570,- / B.  675,-

Tapas-anretning serveret ved bordet 3 slags (Tillæg på 25 kr.).
eller
Fisketallerken – 3 slags.

Helstegt oksemørbrad med sprød croquette samt sauce bordelaise.
eller
Lammekrone med sauteret grønt samt rosmarinsauce.

Husets desserttallerken / kage, is og frugt.
eller
Desserttallerken bestående af mazarinbund med hindbærmousse samt vanilleparfait.

Valgfrit — se mere herunder.

A.  590,- / B.  695,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød samt smør.
Alle hovedretter serveres med sæsonens grønt samt kartoffel.
Hovedret bydes 2 gange.

VÆLG MELLEM

Boller med 2 slags pålæg samt tilbehør.
Kartoffel/porrersuppe med ristet bacon samt friskbagt brød.
Aspargessuppe med kødboller samt friskbagt brød.
Hotdog med ristede pølser.
Pøslebord med specialiteter fra slagteren (tillæg 25 kr.)

Kontakt os på tlf. 28 57 08 05

For booking og mere information.