BUFFETER
Vi har sammensat tre lækre forslag på buffet menuer, hvis du har andre ønsker så kontakt os endelig.
Type A
Prisen inkluderer tallerkenanrettet forret, hovedret – bydes 2 gange, tallerkenanrettet dessert, kaffe/the samt valgfri natmad. Se under punktet natmad. Du står selv for drikkevarer samt sødt til kaffen. Der skal være betalt dansk moms og afgifter af de medbragte drikkevarer.
Type B
Prisen inkluderer tallerkenanrettet forret, hovedret – bydes 2 gange, tallerkenanrettet dessert, kaffe/the, natmad. Se under punktet natmad. Husets hvid-rødvin, øl, sodavand samt isvand ad libitum under middagen, 1 gl. dessertvin samt 1 cognac eller likør. Du vælger at lade Ølsted Sognegård stå for hele arrangementet. Pris for fri drikkevarer under dans: kr. 80.
FORSLAG
CLASSIC BUFFET
FORRET
Marinerede sild med karrysalat.
Hjemmelavet hønsesalat med bacon.
Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron.
HOVEDRET
Kalvemedaljon med svampe a la creme samt surt.
Tomattærte med basilikum.
Honningglaseret skinke.
Broccolisalat med ristede græskarkerner.
Krydderstegte kartofler.
DESSERT
Brie med syltede valnødder.
Gl. dags æblekage.
A. 695,- / B. 800,-
Ud af huset ved minimum
20 couverter – kr. 298,-
MIDDELHAVSBUFFET
FORRET
Hvidløgsstegte tigerrejer med aioli.
Udvalg af charcuteri med med tapanader.
HOVEDRET
Krydderbagt oksefilet med kalvesky.
Fyldt kyllingebryst.
Tomatsalat med 3 slags tomater samt mozzarella og basilikum.
Blandet salat med bagt piment feta samt ristede kerner.
Krydderstegte kartofler.
Tzatziki.
DESSERT
Tallegio med figenkompot.
Tiramizu med råsyltede bær.
A. 725,- / B. 830,-
Ud af huset ved minimum
20 couverter – kr. 335,-
SOGNEGÅRDENS SPECIAL
FORRET
Varmrøget laks med urtedressing.
Skaldyrssalat med dild og lime.
Lufttøret skinke med langtidsbagte cherrytomater.
HOVEDRET
Helstegt kalvetyksteg med friterede rodfrugter samt kalvesky.
Fransk løgtærte med parmesan.
Baconcreme.
Letrøget kyllingebryst med ristede svampe.
Lammekrone marineret i hvidløg og rosmarin.
Blandet salat med sæsonens grønt, ristede mandler samt feta.
DESSERT
Osteudvalg med syltede valnødder og druer.
Gateau marcel med rørt is samt frisk frugt samt bær.
A. 735,- / B. 840,-
Ud af huset ved minimum
20 couverter – kr. 365,-
Alle buffeter serveres med friskbagt brød og smør.
Ved bestilling ud af huset, bliver buffeten anrettet på sognegårdens porcelæn,
som returneres senest 3 dage efter arrangement.
NATMAD
VÆLG MELLEM
Boller med 2 slags pålæg samt tilbehør.
Kartoffel/porrersuppe med ristet bacon samt friskbagt brød.
Aspargessuppe med kødboller samt friskbagt brød.
Hotdog med ristede pølser.
Pøslebord med specialiteter fra slagteren (tillæg 25 kr.)
Kontakt os på tlf. 28 57 08 05
For booking og mere information.