DRIKKEVARER

Se vores udvalg vine og andre drikkevarer til velkomst, middag og dessert.

HILLGROVE CREEK CHARDONNAY 2013
(Husets vin)

Hillgrove Creek Chardonnay er en behagelig Chardonnay, der er fadlageret og derved har bevaret sin frugt. Hillgrove Creek har en meget aromatisk og frisk bouquet af lime, fersken og ananas. Smagen er halvtør, let cremet og med smagsnuancer af ananas, fersken og lime.
Hillgrove Creek Chardonnay er en meget anvendelig vin til mange forskellige retter fra et alsidigt køkken. Alkohol: 13%

PURATO CATARRATTO / PINOT GRIGIO 2013
”Mother nature på flaske”. Sådan kunne man faktisk godt beskrive Purato-vinen. Der er nemlig slet ikke tilsat noget som helst unaturligt. Ikke engang uden på flaskerne. Sicilien har optimale forhold for dyrkning af økologisk frugt. Emballagen, etikketter og kapsler er 100% miljøvenlig, og flasken er lavet af 85% genbrugsglas. Catarratto er en druesort der næsten kun dyrkes på Sicilien. Catarratto-druen er meget aromatisk, og når den høstes tidligt har den rigtig god syre som sammen med Pinot Grigio giver en tør og aromatisk vin med god fylde. Dejlig lys vin med grønligt skær, aromatisk med grønne æbler i bouquetten og halvtør fyldig smag. Alkohol: 12,5%

HILLGROVE CREEK SHIRAZ 2013
(Husets vin)

Hillgrove Creek er en australsk Shiraz. Shiraz-druen trives godt i Australiens tørre og varme klima, der sikrer sunde og fuldmodne druer, hvilket er  et godt udgangspunkt for at skabe en god vin. Hillgrove Creek har en flot dybrød farve, bouqueten er moden peberfrugt kombineret med chokolade. Smagen er tør, fyldig med solbær, lakrids og peber, som tilsammen giver en let krydret vin, der samtidig har lidt bid. Vinen vil fortsat blive mere ”sødmefuld” i takt med at vinen dannes og glycerinen omdannes. Alkohol: 13%

FONTELLA CHIANTI DOCG 2011
Vi er i midten af Toscana, og vinen kommer fra udvalgte marker i DOCG-zonen. DOCG er Italiens højeste appellation. Vinen produceres på ca. 90% Sangiovese og 10% Cannaiolo-druer ”kontrolleret” ved 25 grader i ca. 2 uger for at få maksimal farve, frugt og bløde tanniner – efterfølgende lagrer vinen i ca. 3 mdr. i slavonske egetræsfade for at modne og blødgøres. Flot brilliant rød farve, typisk duft af Chianti. Smagen er pågældende med medium fylde og krakter – ren Chianti med smag/karakter af kirsebær.
Alkohol: 13%

MARQUIS DE LA COUR ROSÉ DRY
(Husets)

Vinen er fremstillet på druerne Cabernet Franc og den lokale drue, Grolleau Noir. Efter afsluttet gærring hældes vinen i tryktanke, og de fine bobker dannes. Tapningen af vinen sker direkte fra tryktanken. Marquis de la Cour har en flot lyserød farve, bouqueten er som modne hindbær. 
Smagen er fyldig med jordbær og hindbæragtige toner, der løftes af de fine bobler. Selvom der står ”dry” på etiketten er vinen halvsød, 30 gram sukker per liter. Marquis de la Cour skal serveres afkølet ved 6-8 grader, og er velegnet som aperitif, til frugtdesserter og andre søde ting.

DESSERTVIN
Amatista Moscato kommer fra Cheste – i den østlige del af Valencia-området – det bedste område til dyrkning af Moscato-druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet. Cheste Agraria er den størtste producent af Moscato i området med 1700 ha. egne marker. Moscato amatista er meget aromatisk og let perlende da vinen tilsættes lidt kulsyre i forbindelse med aftapningen for at bevare vinen frisk. Vinens boquet er meget aromatisk og vinen er sød, men har bevaret sin smag af moscato-druer. Vinen indeholder 5,5 % alkohol, og er perfekt som dessertvin eller aperitif.

Husets hvid- samt rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under dans – kr. 85,-

Kontakt os på tlf. 28 57 08 05

For booking og mere information.