JULEFROKOST & JULE-TAPAS

Vi har sammensat 2 lækre julefrokoster. Den ene med traditionelle retter, hvor der blot skal lunes nogle enkle af retterne. Den anden serveret som en kold tapas-anretning med 7 dele-retter. Begge julefrokoster kan afhentes fra den 13. november til den 22. december-2020.

TRADITIONEL JULEFROKOST

Marinerede sild med karry/æblesalat
Ristet fiskefilet med grov remoulade og citron (skal varmes)
½ æg med rejer og dild-mayo

1 stk. hjemmelavet tarteletskal med høns i asparges (skal varmes)
Frikadeller med hjemmelavet rødkål (skal varmes)
Hjemmelavet medisterpølse med julekål hertil sennep, rødbeder samt kanel (skal varmes)

1 slags ost med figenkompot samt kiks

PRIS PR. PERSON

Minimum 4 kuverter

Hjemmebagt rugbrød samt koldhævet kuvertbrød — kr. 15
Stegte sild med peberrodscreme — kr. 25
Ris a la mande med kirsebærsauce — kr. 25

7 kolde deleretter lige til at servere. Serveres med koldhævet brød samt smør

FRA HAVET
½ æg med æggeblommecreme, rejer samt karse
Koldrøget laks med syltet fennikel samt persillecreme

FRA NATUREN
Grønkålssalat med ristede mandler, appelsin, samt syltede tranebær

FRA GÅRDEN
Røget andebryst på hjertesalat med blommekompot 
Orangemarineret svineskank med cashewnødder samt syltede løg

FRA MEJERIET
2 gode oste med syltede figener samt kiks

DET SØDE
Kirsebær-kompot med knas samt vaniljecreme

PRIS PR. PERSON

Minimum 4 kuverter


Bestillingen foregår på email til sara@olstedsognegaard.dk (husk at påføre telefon nummer ved bestilling). Bestillingen er godkendt ved modtagelse af bekræftelse fra Ølsted Sognegård.

Kontakt os på tlf. 28 57 08 05

For booking og mere information.